WCRC MINIMOTO EURA 16.-17.5.2015

Julkaistu aiheesta Tapahtumat, WCRC Mini-Moto 2015 | 19.05.2015

Moikka kaikille.

Kauden 2. Minimotojen osakilpailu ajettiin menneenä viikonloppuna Euran FK radalla, West Coast Racing Clubin toimiessa isäntänä.

Lauantain aikana ajettiin harjoitus ajoja ja osallistujina oli lähes kaikki kilpailuun ilmoittautuneista. Valitettavasti päivän aikana tuli myös pari konerikkoa mutta muiden kuskien avustuksella kaikki saatiin kuntoon sunnuntain kilpailupäiväksi ja kaikki pääsivät “viivalle”.

Sunnuntain kilpailut aloitettiin klo 12.00 aika-ajo harjoituksilla ja itse kilpailut käytiin loppu päivän aikana. Kilpailulähtöjä oli kaikissa luokissa 2 kappaletta ja hyviä kilpailuja nähtiinkin. Hieno oli seurata junioreiden kisailua ja varikolla tapahtunutta yhteiseloa. Kaikki toistensa kavereita ja radalla toisiaan kunnioittavaa ajoa. Minimoto junior luokassa oli myös uusia kilpailijoita, mikä aina lämmittää mieltä. Myös MiniGP luokkaan on saatu uusia kuskeja ja luokka on edelleen erittäin suosittu. Suurin kilpailijamäärä osallistui uuteen Minisupermoto STOCK luokkaan, jossa kaikilla kilpailijoilla on samanlaiset kilpailulaitteet. Tämä 13-vuotiaista ylöspäin suunnattu luokka on juuri sellainen, jota henkilökohtaisesti olet kaivannut, sillä kustannustaso on erittäin kukkaro ystävällinen ja kaikki ovat samalla viivalla kaluston suhteen. Kaikki 24 pyörää, jotka suomeen tuli ensimmäisessä kuormassa, myytiin samantien ja ostajista 15 osallistui jo kilpailuun. Toivottavasti kilpailijoiden määrä vielä kasvaa ja mukaan saadaan myös “mopo” ikäisiä kavereita mukavan ja vauhdikkaan lajin pariin.

WCRC:n kuskeista menestykseimmät kuskit tällä kertaa olivat Kenny Koskinen MiniGP luokassa, ja Niko Mäkinen Minisupermoto STOCK luokassa. Molemmat “pojat” ajoivat päivän yhteistuloksissa hopealle luokissaan.

Tässä linkki sunnuntaipäivän tuloksiin, joista löytyy kuskien tiedot ja sijoitukset: https://www.race-monitor.com/Results/Race/28807

Kiitos kaikille osallistujille; niin kilpalijoille, heidän vanhemmilleen, mekaanikoilleen ja tietysti talkoo porukalle, jotka osaltaan kilpailun toteutumisen mahdollistivat.

Toivotaan, että saadaan taas viimeistään ensi vuonna jatkoa tähän mukavaan kilpailuun.

Terkuin vauhdikkain,

Mika Mäkinen, WCRC, kilpailunjohtaja / pj

WCRC MINI-MOTO 2015

Julkaistu aiheesta Tapahtumat, WCRC Mini-Moto 2015 | 14.02.2015

West Coast Racing Club ry järjestää perinteeksi muodostuneen Mini-Moto kilpailuviikonlopun 16.-17.5.2015 Euran FK radalla.

Lauantaina 16.5 pidetään vapaa harjoituspäivä kaikille kuskeille ja sunnuntaina 17.5 on sitten kilpailupäivä aika-ajoineen.

Kilpailuihin on ilmoittautunut mukava määrä osanottajia ja lista löytyy täältä:

Osallistujalista WCRC Minimoto 2015.xlsx

Mikäli nimeäsi ei löydy ilmoittautuneiden listalta ja olet mielestäsi ilmoittautunut, ilmoita siitä 040-5438617 / Mika Mäkinen.

Lauantaina 16.5 pidetään harjoittelupäivä aikavälillä 10.00 – 18.00. Aikataulu luokittain. Osallistumismaksu 20,00€ / luokka. Jos ajat useammassa luokassa, lisämaksu on 10,00€. WCRC:n lisenssikuskit ajavat clubin “piikkiin”.

Ilmoittautumiset ja katsastus voidaan hoitaa myös lauantain aikana niin jää isompi kiire pois sunnuntain osalta.

Sunnuntaina 17.5 kilpailupäivänä varikko aukeaa klo 09.00 ja toimisto samaan aikaan. Ajamiset aloitetaan klo 12.00. Ympäristölupa ei salli ajamista aikaisemmin ja kilpailupäivän aikataulu on tiivis.Olemme tehneet ratkaisun, että aika-ajo / harjoitusaika yhdistetään mutta vaihtoehtona on erilliset harjoitukset n. 5 minuutin mittaisina. Tehdään lopullinen päätös kuljettajakokouksessa.

Alustava aikataulu löytyy täältä: WCRC MiniMoto 2015 AIKATAULU, harjoitus ja aika-ajo samassa

Viikonlopun aikana leiriytyminen alueella on mahdollista mutta EI VARIKKO-ALUEELLA vaan erikseen merkityllä alueella. Sähköstä ratayhtiö veloittaa 10,00€ / leiri.

Seuraavassa kilpailuun liittyvää materiaalia

– Rata-alueen kartta: Euran ratakartta 2015

– Ympäristölupa Euran FK rata: Euran FK rata ympäristölupa

– Kilpailun lisämääräys: Mini-Moto lisämääräys 2015, EURA

Toivotamme kaikki tervetulleeksi kilpailuihin, tavataan Eurassa ja tsemppiä viikonloppuun.

WCRC ry